Caparezza Hiberus I: «Ulisse, you listen»

prueba-juliana_54375676379_53389389549_600_396

Ulisse (You listen)

(Le dimensioni del mio Caos)

CAT.

“Ella és idèntica a tu, ella sap com fer-te seu.”

Ella escriu en un post it “No m’interessen les xafarderies. Té problemes greus qui llegeix aquestes revistes.” Repugnant presentadora de casos humans commovedors. Tot d’ossos vàlids en mans d’óssos. Ella no és Pentotal, no s’adorm però de nit no flirteja a la webcam. No va sovint a San Pere ni a la Meca. Per a ella qui es creu Déu peca d’immodèstia. I no tindrà pietat de les gates maules obsessionades amb l’edat i amb altres dèries. Odia al famós que es fa de fotògraf. Posaria les seves fans sota amenaça. Ella és sanguinària, sent que les dents xerriquen. La Ventafocs fot un clatellot a la madrastra però no li entra la sabata, ella escura el plat, si li surt panxa no somica. Jo no soc Ulisses, no sé resistir-me’n. Deixeu-me anar i llenceu-me al mar.

Tornada: Ella és idèntica a mi.

Ella té raó. És un pas cap a la presó, el pas de l’oca de Salsomaggiore[1]. Si la corona es dona quan la dignitat mor, és millor una disfressa de captaire. És veritat que la història d’Adam i d’Eva l’ofèn més que no pas les seves parts pudendes. Crida que hauria d’estar exempta del catequisme. Causen menys danys que cent anys d’erotisme.  La idea de fer carrera no la sedueix. Ella no esnifa coca a l’hotel Flora. Als festins dels democristians, si tens una indisposició, hi arribes en mala hora. No va amb els diputats, no fa la Lolita, no porta el nivell de vida dels tenors en vida. M’invita a lligar-me a un repte com Tenco i Dalidà, Radamès i Rida!

Tornada: Ella és idèntica a mi.

 

 

 

ESP.

“Ella es idéntica a ti, ella sabe como seducirte.”

Ella escribe sobre post it “No me interesa el chafardeo. Quien lee esas revistas tiene problemas serios”. Presentadora repugnante de casos humanos conmovedores. Un montón de huesos válidos en manos de osos. Ella no es Pentotal, no se duerme pero de noche tampoco liga en la webcam. No va a menudo a San Pedro ni a la Meca. Para ella quien cree en Dios peca de inmodestia. Y no tendrá piedad de las malas pécoras obsesionadas con la edad y otras mierdas. Odia al famoso que va de fotógrafo. Pondría a sus fans bajo amenaza. Ella es sanguinaria, siente los dientes rechinar. Cenicienta le da una hostia a la madrastra pero no le va el zapato, acabo con el plato, si le sale barriga no lloriquea.

Yo no soy Ulises, no sé resistirme. Dejad-me ir y lanzadme al mar.

Estribillo: Ella es idéntica a mí.

Ella tiene razón. Es un paso hacia la prisión, el paso de la oca de Salsomaggiore. Si la corona se da cuando la dignidad muere, es mejor un disfraz de mendigo. Es verdad que la historia de Adán y Eva la ofende más que sus partes pudendas. Chilla que no tendría que hacer el catequismo. Causan menos daños que cien años de erotismo. La idea de hacer carrera no la seduce. No se da a la cocaína en el hotel Flora. Al festín de los democristianos, si estás indispuesto has ido en mal momento. No va con diputados, no va de Lolita, no lleva el tenor de vida de los tenores en vida. ¡Me invita a ligarme con un reto como Tenco y Dalidà, como Radamés y Rida!

Estribillo: Ella es idéntica a mí.

1 Comment

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.